Nou equipament de 400 m2 per als serveis socials i els joves a Sant Vicenç

Les obres de rehabilitació de l'antic edifici de Tèxtil Montserrat avancen a bon ritme en un espai que també serà seu d'entitats

Redacció
17 de desembre del 2010
Imatge de les obres per al futur equipament.
Imatge de les obres per al futur equipament. | Catpress

Imatge de les obres per al futur equipament. Foto: Catpress

El futur equipament que s'està habilitant a l'antic edifici de Tèxtil Montserrat de Sant Vicenç de Castellet serà una realitat el març de 2011. Les obres en aquest espai avancen a bon ritme i permetran al municipi disposar d'un centre de més de 400 metres quadrats que acollirà els serveis socials de l'Ajuntament, un Casal de Joves i funcionarà com a seu de múltiples entitats socials del poble.

Les antigues instal·lacions de Tèxtil Montserrat s'ubiquen al final del carrer Gran, al límit de la Plaça 11 de Setembre. El pressupost de l'obra arriba als 411.00 euros. El projecte preveu un centre dividit en diferents espais. L'àrea de Serveis Socials del consistori ocuparà uns 100 metres quadrats i s'habilitarà un espai per als joves, una mancança històrica del municipi. A més també es construeix una aula d'estudi per a fer-hi classes i finalment es disposarà de quatre sales més petites per a les entitats Associació Social Sempre Dones, Espai Vital, Associació Cultural Carme Baldelló, Associació Mossèn Rovira Tenas, Associació contra el càncer i la Unió de Botiguers i Comerciants.

Trobar un nom
En paral·lel, l'Ajuntament ha estrenat aquesta setmana una nova campanya de participació ciutadana adreçada als joves per donar nom al nou Casal de Joves que funcionarà com un espai de trobada amb una amplia oferta de cursos, tallers, xerrades, cinema , teatre, concerts, zona d'estudi i de reunions i altres serveis i activitats. Un casal on els joves podran participar de grups de treball, de comissions i on podran fer de voluntari, donant els seus serveis als altres, un casal construït amb els joves i per als joves.