Ampans omple d'estrelles el Kursaal

Un Concert de Nadal ple d'emoció deixa petita la platea del teatre manresà

Redacció
17 de desembre del 2010
El Concert de Nadal Amics d'Ampans omple la platea del Kursaal.
El Concert de Nadal Amics d'Ampans omple la platea del Kursaal. | Ampans

El Concert de Nadal Amics d'Ampans omple la platea del Kursaal. Foto: Ampans

El públic que va assistir ahir al vespre al primer Concert de Nadal dels Amics d'AMPANS es va rendir a les emocions i als sentiments que es van posar de manifest en tot moment durant els 90 minuts llargs que va durar el Concert ofert per la Polifònica de Puig-Reig.

L'acte va començar amb l'adhesió a la campanya dels Amics d'Ampans del campió mundial de motos Toni Elías, del director de Catalunya Caixa, Adolf Todó, i de l'alcalde de Manresa, Josep Camprubí.

Tots 3 van pujar a l'escenari acompanyats dels nois i noies d'AMPANS que durant el curs passat van ser formats com a Auxiliars de Fires i Congressos, i que ja han participat en diversos actes que ha organitzat l'entitat o en els que ha participat l'entitat. Els nois van lliurar-los el document de signatura que els acredita com a Amics.

Toni Elías va destacar durant l'acte que AMPANS era una de les entitats que tenia en el seu record des de la infància, que l'havia visitat en una ocasió  i que la sentia molt propera per moltes raons. En el seu torn, Adolf Todó va agrair el gest d'AMPANS de voler-lo tenir entre els amics, mentre que l'alcalde va dir que a "Fora i feia molt de fred i que a dins hi havia molt de caliu", tot recordant la seva època de voluntari a l'entitat. Després de la signatura el president d'AMPANS, Domènec Casasayas, els va fer a mans el Cavallet, insígnia de la campanya.

Seguidament la Polifònica de Puig-Reig va sorprendre a tothom sortint de la part del darrera del Teatre cantant la primera de les Nadales "Adeste Fideles". Tot el concert va ser seguit amb molta entrega i entusiasme fins al punt àlgid en què la sala es va quedar a les fosques i es va emetre l'audiovisual "Aprèn de mi" que havia preparat AMPANS i que servirà de nadala electrònica per felicitar el Nadal als Amics de l'entitat. El moment més commovedor va ser quan un dels protagonistes de l'audiviosual, un nen de l'escola d'educació especial d'AMPANS, va sortir a l'escenari i va donar una estrella al director de la Polifònica, Ramon Noguera, i tot seguit els nois i noies d'AMPANS van lliurar les estrelles de Nadal, de felpa vermelles, més de 800, que durant aquests dies han estat confeccionant artesanalment  la gent d'AMPANS.

Tot el públic va acabar cantant amb la Polifònica de Puig-Reig el Santa Nit, que va ser una sorpresa ja que no estava anunciat en el programa.