Els Glaucs es retroben divendres al vespre a Manresa

El bar Abbey Road acollirà un sopar i un concert acústic obert als fans del grup que arribaran de tot Catalunya

Redacció
15 de desembre del 2010
576_1292435020glaucs_abbey
576_1292435020glaucs_abbey



Després d'haver passat en múltiples ocasions pel local manresà inaugurat l'estiu del 2004, Jofre Bardagí (la veu de Glaucs) i Alexandre Rexach (guitarra) van proposar al copropietari Agustí Franch la possibilitat de fer una trobada casolana amb amics i seguidors. Per aquest motiu, a partir de les 21.00h qui ho desitgi podrà compartir l'àpat amb els membres de la banda com a prèvia al seu retrobament després d'enregistrar l'àlbum “Antologia” a la sala Mariscal de l'Estartit fa gairebé 4 anys.
 
Des de fa quinze dies ja són a la venda les entrades per a l'esdevenimet. L'organització va posar a disposició un número de compte per a fer pagaments des d'arreu del territori i ja està confirmada la presència de fans de tot Catalunya i de les Illes Balears. Trobareu més informació dels mecanismes de venda a http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=134321109955916
 
Facebook ha estat, essencialment, el canal a través del qual s'ha publicitat la festa que, a part del sopar de germanor, tindrà el seu punt àlgid en el concert acústic del conjunt forjat entre Begur i Barcelona a mitjan dels anys 90. Aquest començarà a partir de les 22.15h. La voluntat de Glaucs és la de fer un concert a mida dels seus seguidors i per això els ha sol·licitat que els suggereixin el repartiment de divendres a l'adreça electrònica [email protected] i al seu espai al Facebook www.facebook.com/glaucs.
 
Els que vulgui apropar-se a darrera hora a l'Abbey Road encara tenen l'oprtunitat de fer-ho per comprar entrades anticipades. Aquestes costen 12 euros i inclouen el sopar. El mateix dia de l'acte (sempre i quan l'aformanet ho permeti) les entrades costaran 15€ (amb sopar) o 10€ si es vol assistir només al concert a partir de les 22.00h.