Beth, Colomo i The New Raemon, aquest cap de setmana a Stroika

Redacció
14 de desembre del 2010
Beth ha presentat el seu darrer treball  «Segueix-me el fil»
Beth ha presentat el seu darrer treball «Segueix-me el fil» | Adrià Costa
Beth presentarà el seu darrer treball «Segueix-me el fil» Foto: Adrià Costa

Aquests dies entre setmana Stroika acull un curs d'ajust d'equips amb els companys de Meyer Sound: en Magu, directament des de Mèxic i després de voltar mig món impartint el curs, ha aterrat a Manresa per fer les delícies de la flor i la nata dels tècnics del país. Entre els "alumnes" avantatjats hi ha els tècnics de Gertrudis, Jarabe de Palo, Gossos, Macaco i molts altres.

Les visites de la setmana
Divendres arriba a Stroika la cantant bagenca Beth, que presentarà amb tots els ets i uts el seu nou treball discogràfic "Segueix-me el fil" (2010). La polifacètica artista, que ha compaginat el món musical amb la televisió, la publicitat i les bandes sonores de cinema, està immersa actualment en la gira de presentació i promoció del seu nou disc.

Dissabte l'Stroika acollirà dos dels noms que més fort han sonat dins el panorama "indie" del nostre país. Obrirà la nit Joan Colomo, en format "solo", per donar suport al seu disc. El plat estrella serà l'actuació de The New Raemon, capitanejats per Ramón Rodríguez. Aclamat per públic i prensa especialitzada arran de la publicació dels seus darrers EPs, l'artista barceloní (exMadee, exGhouls'n'Ghosts defensarà les peces dels seus àlbums i temes extres com "¡Retirada!" o la versió del "Pollo frito" de Manos de Topo.