Incidències ateses per la Policia Local de Sallent l'11 de desembre

Suport serveis sanitaris, incidència en el trànsit, dispositiu Fira Santa Llúcia, policia de proximitat i alarma en empresa

Redacció
13 de desembre del 2010

Resum de premsa de la Policia Local sobre els fets més destacables:

Suport Serveis Sanitaris
Una trucada del 061 sol·licitant suport en una urgència sanitària a un domicili de la població, activa la patrulla de la Policia Local. Ja al domicili, es col·labora activament en la regulació del trànsit per facilitar les tasques de la resta de serveis d'emergència.

Incidència en el trànsit
La PGME requereix la col·laboració de la Policia Local per tal de confirmar la presència d'un obstacle en un dels accessos de la població. Segons informen els agents autonòmics han rebut diverses trucades de conductors informant sobre la presència d'un obstacle a la via de la seva competència. Una patrulla de la Policia Local realitza inspecció ocular al lloc sense trobar cap obstacle ni element que dificulti la circulació.

Dispositiu Fira de Santa Llúcia
La Policia Local dur a terme tasques relacionades amb la reserva d'estacionaments i col·locació de senyalització extraordinària dins de les tasques previstes al dispositiu de la Fira de Santa Llúcia.

Policia de proximitat
La Policia Local realitza visites a establiments de la Vila, per tal de recollir informació bàsica per a la seguretat dels establiments, així com d'informar als propietaris de consells bàsics en la prevenció de possibles delictes.

Alarma en empresa
Un central receptora d'alarmes comunica l'activació, per robatori, en una empresa d'un dels polígons de la Vila. Traslladats al lloc, conjuntament amb personal de seguretat de la CRA, es realitza inspecció per el perímetre i al interior de l'empresa sense trobar cap indici de violència o fet delictiu.

Informació actualitzada al web de la Policia Local de Sallent.