Comença la urbanització del passatge Burés

Redacció
07 de desembre del 2010

Aquesta setmana començaran els treballs d'urbanització del tram del passatge Burés entre els carrer Flor de Lis i Mossèn Serapi Farré, i també la bifurcació cap al carrer Font del Gat. Les obres, que tenen un termini d'execució de sis mesos, suposaran un pas endavant important en la millora de la qualitat de l'espai públic d'aquesta zona i de les condicions d'accessibilitat i de serveis de les parcel·les i edificacions que hi ha ubicades.

Els treballs preparatoris s'iniciaran aquest dijous, 9 de desembre. A partir del dilluns dia 13, l'actuació comportarà les afectacions al trànsit següents:

  • A partir del dilluns 13 i fins dijous 23 de desembre, es tallarà al trànsit de vehicles el carrer Flor de Lis entre els carrers Mossèn Serapi Farré i el carrer Major, i el passatge Burés entre el carrer Flor de Lis i la bifurcació. Per aquest motiu:
    • - Els vehicles que circulin pel carrer Flor de Lis es desviaran pel carrer Mossèn Serapi Farré en direcció al carrer Font del Gat
    • - Es mantindrà accés als veïns del carrer Flor de Lis entre els carrers Mossèn Serapi Farré i Major
    • - Els veïns del passatge Burés accediran i sortiran des dels carrers Mossèn Serapi Farré i Font del Gat.
  • A partir del dilluns 10 de gener, es tallarà el trànsit de vehicles pel passatge Burés.

Durant tot el període d'urbanització, es possibilitarà  l'accés als guals existents al passatge de les 19h a les 8h (feiners) i els festius, sempre i quan l'estat de les obres així ho permeti.

El projecte està pressupostat en 230.000 euros, que es finançaran en un 10% amb aportacions municipals, en un 35% amb subvencions i, la resta, a través de contribucions especials als veïns.