Artés acull la primera trobada de fans joves de l'Orquestra Maravella

Redacció
02 de desembre del 2010
576_1291312134LOGO
576_1291312134LOGO



El proper diumenge 5 de desembre es farà a Artés la primera trobada de Fans Joves de l'Orquestra Internacional Maravella.

Els creadors d'aquest col·lectiu de seguidors joves de la popular orquestra, creuen que la creació d'aquest grup i aquesta primera trobada és una idea innovadora. El projecte vol incitar al jovent a gaudir "d'un altre estil de música", com la de una orquestra de ball i en aquest cas la Maravella, i fomentar la trobada entre seguidors joves d'aquesta formació.

El Club de Fans Joves de l'Orquestra Maravella va ser creat el 16 d'Agost de l'any 2009, per cinc joves de diferents edats, de diferents províncies. Des de llavors, el club ha anat creixent cada dia més. La principal via de comunicació és la pàgina de Facebook, actualitzada diàriament i on s'hi poden trobar les últimes fotos, vídeos i curiositats de l'orquestra.

Aquesta primera trobada s'ha decidit fer a Artés al considerar que és un dels punts on s'hi concentra multitud de gent d'arreu de Catalunya, en la qual el públic que hi assisteix pot gaudir d'una gran varietat de formats musicals com ara les sardanes, el concert i el ball de nit.

Durant la trobada dels Fans Joves, es presentaran les primeres samarretes oficials del grup amb targetes i mocadors per tots i els assistents. Aquestes seran un petit record d'aquesta primera trobada que els impulsors esperen que tingui continuïtat en les properes edicions.