Última sessió al Cinema espanyol de Navàs

Els operaris han començat a situar tanques al voltant de l'edifici aquest matí de dimecres per a un enderrocament que serà imminent

Redacció
01 de desembre del 2010
Comencen a treure les teules una a una.
Comencen a treure les teules una a una. | Sadurní Rovira
Comencen a treure les teules una a una. Foto: Sadurní Rovira

16:20 La part davantera de la teulada la està descoberta. Els operaris van traient les teules una a una.

Uns operaris comencen a desmuntar l'estructura del Cine de Navàs. Foto: Jordi Garriga

13:00 L'enderrocament marxa a bon ritme. Uns operaris comencen a treballar en l'estructura de la teulada del Cinema de Navàs.

El Cinema espanyol de Navàs envoltat de tanques de protecció. Foto: Sadurní Rovira

Navàs s'ha despertat aquest dimecres, 1 de desembre, amb el Cinema espanyol tancat per evitar que ningú s'acosti als seus voltants. L'enderroc es portarà a terme de manera imminent després que la CUP no hagi pogut aconseguir els més de 40.000 euros d'aval que els demanava el jutge per aturar les obres i fer front a una possible pèrdua de les subvencions associades a aquesta actuació municipal.

Amb l'enderroc del Cinema espanyol de Navàs es tanca un serial que va començar el març passat quan l'ajuntament va incloure aquesta actuació dintre del Fons Estatal de l'Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL) i diverses entitats i la CUP s'hi van mostrar contraris. La darrera acció va ser una encesa d'espelmes que va aplegar una cinquantena de navassencs. L'enderroc està pressupostat en 41.655 euros i el portarà a terme l'empresa local de Construccions Lumi.