Èxit de participació a la visita guiada «La Culla i els vins del Bages»

Un total de 30 persones van gaudir de la visita organitzada per l'Oficina de Turisme, el Camp d'Aprenentatge del Bages i la D.O. Pla de Bages

Redacció
25 de novembre del 2010
Assistents a l'interior de la Casa de la Culla.
Assistents a l'interior de la Casa de la Culla. | AjM

Assistents a l'interior de la Casa de la Culla. Foto: AjM

Un total de 30 persones van participar a la visita guiada La Culla i els vins del Bages, que es va celebrar el passat dissabte 20 de novembre en el marc de la campanya de tardor "Vine a Manresa i tria!". La visita va ser organitzada de manera conjunta per l'Oficina de Turisme de Manresa, el Camp d'Aprenentatge del Bages i el Consell Regulador de la D.O. Pla de Bages.

La inscripció a la visita tenia places limitades per 30 persones. Per tant, es va assolir el màxim de participants previstos –procedents de Manresa, la comarca, Barcelona i d'altres poblacions de l'àrea metropolitana.

La visita va consistir en la projecció de dos audiovisuals on s'explicava la història de La Culla, un mas d'origen medieval que va desenvolupar una important producció vitivinícola, així com l'activitat que acull actualment com a Camp d'Aprenentatge del Bages i com a seu del Consell Regulador de la Denominació d'Origen Pla de Bages. Després, els visitants van poder visitar els diferents espais de la casa com les tines, els horts o la llar de foc. Finalment, la visita va acabar amb un tast de dues varietat de vins de la D.O Pla de Bages gentilesa del Consell Regulador.

Aquesta visita era una de les principals novetats de la campanya de visites de tardor, que continuaran fins l'11 de desembre. El pròxim dissabte, a les 11.00h, està programada la visita teatralitzada "El llegat d'un pelegrí universal".