Incidències ateses per la Policia Local de Sallent el 21 de novembre

Policia judicial, mediació en conflicte veïnal, policia assistencial i alarma en establiment

Redacció
22 de novembre del 2010

Resum de premsa de la Policia Local sobre els fets més destacables:

Policia judicial
La Policia Local, obeint ordres de l'estament judicial, realitza durant el dia el control de l'arrest domiciliari d'un veí, documentant en tot moment el manament judicial.

Mediació en conflicte veïnal
Una veïna de la Vila, requereix el servei de la Policia Local, degut a les molèsties produïdes per la sortida de fums d'una caldera d'un veí de la comunitat. Una patrulla es desplaça al lloc, i inicia una mediació entre ambdues parts, arribant a un acord, per requerir la presència d'un tècnic en la matèria, a fi i efecte de comprovar la legalitat i el bon funcionament de la instal·lació com la recerca d'una solució.

Policia assistencial
L'empresa concessionària del servei de teleassistència comunica, a la Policia Local, que un dels usuaris enregistrats hauria patit una caiguda en l'interior del seu domicili i precisava ajut, donant per activat el servei, facilitant el número de codi i clau en custodia per poder accedir al domicili.

La patrulla de la Policia Local que es va traslladar al lloc amb urgència, una vegada en l'interior del domicili, va localitzar a la persona interessada amb problemes de mobilitat.

La persona, que es trobava conscient i no presentava cap lesió, va ser atesa pels agents en primera instància fins a l'arribada dels servei corresponents. La informació dels fets es trasllada als serveis socials municipals pel que sigui procedent.

Alarma establiment
Els Mossos d'Esquadra comuniquen l'activació d'una alarma de robatori en un establiment financer de la de la Vila. La Policia Local es trasllada al lloc podent comprovar que es tractaria d'una falsa alarma, una vegada fetes les comprovacions pertinents sense que es localitzés cap indici d'intrusió i trobant-ho tot en aparent normalitat.

Informació actualitzada al web de la Policia Local de Sallent.