Dissabte es disputarà la II Marató Pirata de Montserrat

Aquesta singular prova que recorre tot el massís al llarg de 42 kilòmetres

Redacció
17 de novembre del 2010
Imatge de la Cursa Pirata de Montserrat de 2009.
Imatge de la Cursa Pirata de Montserrat de 2009. | Koala\'s Team
Imatge de la Cursa Pirata de Montserrat de 2009. Foto: Koala's Team

El Koala's Team organitza aquesta singular prova que recorre tot el massís al llarg de 42 kilòmetres.

Dissabte el Bruc acollirà una cursa gens convencional. Serà una marató exigent però diferent a les que se solen organitzar. La prova és en distància marató (42 kilòmetres), amb un desnivell acumulat de 5.000 metres i permet conèixer molts dels racons del massís.

La Marató Pirata de Montserrat no té caràcter competitiu i un dels seus encants és que es corre en grups. Enguany no hi haurà marques als camins i cada grup portarà un guia segons el temps objectiu (podeu descarregar-vos el track al web de la cursa). Les sortides s'organitzen per nivells amb la intenció d'acabar tots cap a les 13 hores i anar a dinar plegats al bufet del Bruc.

Els més matiners sortiran a la 1 després d'un sopar copiós i caminaran tota la nit i fins el migdia. El següent grup prendrà la sortida a les 5.30 i els dos darrers a les 7 i 8 del matí. Els més forts intentaran completar el recorregut en unes 5 hores.

Una altra de les singularitats és que la prova és gratuïta i només cal inscriure's al lloc web del Koala's Team. És una gran oportunitat per debutar en marató de muntanya ja que en cas de voler abandonar, els participants es podran aturar a Collbató, el Monestir, Santa Cecília i Can Massana.

Com que la Marató Pirata porta el segell del Koala's Team, els avituallaments també seran especials. S'hi trobaran refrescos, alguns aliments i cervesa.

La denominació Pirata, tant utilitzada per aquest tipus de trobada es deu al fet que és una reunió d'amics sense cap tipus de suport institucional.

Més informació al web dels organitzadors www.koalasteam.com i al web de la cursa www.koalasteam.com/mpm