Darrers 15 dies per presentar candidatures al Premi Simeó Selga

El premi està dotat amb els beneficis que s'obtenen de la celebració del Concert de Reis

Redacció
16 de novembre del 2010

El proper 30 de novembre finalitza el termini per presentar les candidatures de la novena edició del Premi Simeó Selga que com cada any guardona els millors projectes d'interès social impulsats per entitats i associacions bagenques sense ànim de lucre. El Rotary Club Manresa-Bages convoca  aquest premi, únic a nivell comarcal amb aquestes característiques ja que garanteix l'execució de la iniciativa guardonada ja que es facilita el suport econòmic a l'entitat i se la recolza durant l'any següent.
 
Totes les entitats civils, culturals, assistencials, esportives i de qualsevol altre naturalesa del Bages poden aspirar a aquest premi sempre i quan els projectes presentats siguin d'interès social i sense ànim de lucre. La iniciativa presentada s'haurà de desenvolupar al llarg del 2011.

Aquelles associacions del Bages interessades a participar-hi hauran de fer arribar el contingut complet del projecte, per escrit i duplicat, al Rotary Club Manresa-Bages, apartat de correus número 152, 08248 de Manresa. Per a més informació les entitats es poden posar en contacte amb el Rotary a través del seu correu electrònic [email protected] o bé del telèfon 637 806 582.  

El guardó està dotat amb els beneficis que s'obtenen del Concert de Reis que anualment organitza, durant el mes de gener, el Rotary Club Manresa-Bages amb la col·laboració de l'Ajuntament de Manresa i d'un gran nombre d'empreses de la comarca. En l'edició de l'any el guardonat va ser el Banc dels Aliments de Manresa, gestionat per la Plataforma Ciutadana de Solidaritat, a qui se li van lliurar 6.000 euros.

En els darrers anys han fet realitat els seus projectes gràcies al premi Simeó Selga l'Associació de la Lluita Contra el Càncer de Manresa, el Centre de Desenvo¬lupament Infantil i Atenció Precoç del Bages, el CB i Unió Manresana, l'Associació Misteriosa Llum, l'ONG Arc de la Solidaritat, la Residència de Navarcles i els Tallers Musicals d'Avinyó.