Karoli, l'home roda serà al Nexe aquest dissabte

Visitarà Sant Fruitós un dels espectacles de més èxit de la companyia Professor Karoli

Redacció
11 de novembre del 2010

Aquest dissabte 13 de novembre, a les sis de la tarda, el Nexe-Espai de Cultura de Sant Fruitós de Bages acollirà una nova proposta de la temporada d'espectacles de tardor que organitza l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament.

Amb el muntatge "Karoli, l'home roda", visitarà Sant Fruitós un dels espectacles de més èxit de la companyia Professor Karoli.

El muntatge pren com a base un personatge incombustible, el Professor Karoli, que es desplaça dins d'una roda amb motor. Combinant enginy amb la presentació d'artilugis amb rodes, monocicles alts amb cames, bicicletes nanes de 10, 20 i 30 centímetres, Karoli demostrarà la seva passió per les rodes fent el més difícil sobre rodes.

Les entrades per assistir a l'espectacle es poden adquirir de manera anticipada, al preu de 3 euros, a l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament. Els joves i jubilats també podran beneficiar-se d'aquesta tarifa reduïda.

El mateix dia de l'espectacle les entrades es posaran a la venda al Nexe, una hora abans de començar, al preu de 5 euros.