La força de les paraules de Vicent Andrés Esteller

La companyia Micalet va presentar l'espectacle basat en el poeta valencià

per Àlex Gómez Ribera, 6 de novembre de 2010 a les 10:52 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de novembre de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Un moment de la interpretació. Foto: Àlex Gómez Ribera


Un dels poetes valencians més reconeguts, Vicent Andrés Estellés, va prendre vida de nou en l'espectacle, basat en la seva obra i persona, presentat per la companyia de teatre Micalet. Representat ahir a la nit al teatre Conservatori, "Poseu-me les ulleres" retrata i recrea el personatge i la personalitat del poeta. Una recreació feta a través d'un actor que estableix diàleg amb altres personatges. D'aquesta manera, mica en mica, es va mostrant la biografia del poeta però, sobretot, es dona veu a la seva prosa i la seva poesia.
 

La força de les paraules d'Esteller es va complementar amb la guitarra i la veu de Miquel Gil. El cantant valencià, que avui dissabte a la mitjanit actuarà també al Kursaal, va oferir diversos poemes d'Esteller musicats. Una música complementada la coreografia d'una ballarina, neta de Vicent Andrés Esteller, com a teló de fons. L'espectacle també va comptar amb imatges i entrevistes a gent relacionada amb la figura d'Esteller. Un viatge per pensaments del poeta relatius a l'amor, la vida quotidiana i el País Valencià.

 

Participació