El cardoní Tripiana conclou la seva estada a la Cardona de l'Uruguai

Redacció
31 d'octubre del 2010
576_1288541928Copia_de_IMG_6283w
576_1288541928Copia_de_IMG_6283w | AjCDN

El programa d'intercanvi cultural entre la Cardona catalana i la Cardona uruguaiana ha completat una nova edició amb l'estada del becari de Cardona Àlex Tripiana en terres uruguaianes. Tripiana va concloure el seu programa d'intercanvi el passat dilluns 24 d'octubre després d'un mes d'estada a la ciutat de Cardona on ha desenvolupat diferents tasques a l'empresa Indulacsa, a més de visitar i reunir-se amb diversos col·lectius de la població.

A la fi de la seva estada el becari cardoní va realitzar la presentació i entrega del seu treball sobre turisme que ha estat molt ben rebut i valorat per la "Comisión Municipal de Cultura de Cardona". Per la seva banda, les autoritat locals van entregar a Tripiana un diploma acreditatiu de la seva participació al programa d'intercanvi que han desenvolupat les dues poblacions en el marc del Protocol d'Agermanament entre lues dues ciutats de Cardona.

El programa d'intercanvi cultural entre joves de les dues Cardona, que enguany compleix el seu segon any, té com a objectiu difondre l'esperit de l'agermanament i reforçar els llaços d'amistat i cooperació entre les dues comunitats.

Arxivat a