El concert «Esquirols XXI», dissabte al Kursaal

Serà a partir de 2/4 de 10 del vespre a càrrec del grup Sciurus, que faran sonar les cançons d'aquest llegendari grup de folk català

Redacció
28 d'octubre del 2010
Esquirols XXI seran al Kursaal dissabte.
Esquirols XXI seran al Kursaal dissabte. | Promoció

Esquirols XXI seran al Kursaal dissabte. Foto: Promoció

La sala gran del Kursaal de Manresa acollirà aquest dissabte 30 d'octubre a partir de 2/4 de 10 del vespre Esquirols XXI, un espectacle creat pel grup de músics Sciurus i que recupera les cançons dels llegendaris Esquirols.

L'espectacle, que es va estrenar amb molt d'èxit el 19 de juny a la sala 2 de l'Auditori de Barcelona, recupera les cançons d'Esquirols amb la voluntat de fer-les sonar tal com el grup les va deixar enregistrades i respectant-ne els arranjaments originals. Els llegendaris Esquirols (Osona-Bages 1973-1985) van conrear un estil proper al folk i amb una  evolució que els portà a prop de la cançó d'autor: crítics i compromesos amb el país, la seva gent i la seva evolució com a poble.

Les entrades, que costen 15€, es poden comprar a les taquilles del Kursaal de dimarts a diumenge de 18 a 21h, dissabtes d'11 a 13 i de 18 a 21h, per telèfon (93 8723636) i una hora abans de cada funció, i per internet (www.kursaal.cat).