Dues persones encaputxades atraquen una joieria de Súria

Els lladres han amenaçat el propietari de l'establiment amb una arma blanca i una altra que semblava de foc

ACN
19 d'octubre del 2010

Dos encaputxats han atracat aquest dilluns una joieria de Súria. Segons han confirmat els Mossos d'Esquadra, dues persones amb la cara tapada per un passamuntanyes han entrat a l'establiment, a un quart de 6 de la tarda, i han obligat el propietari a baixar la persiana amenaçant-lo. Seguidament, s'han apropiat de joies, rellotges i diners i se n'han anat. Els Mossos han muntat un dispositiu per evitar que els lladres sortissin de la comarca però encara no se'ls ha trobat i la investigació continua oberta.

Dins de la joieria, a aquella hora de la tarda, només hi havia el propietari. Els dos lladres l'han obligat a tancar l'establiment amenaçant-lo amb una arma blanca i una altra de foc, de la qual no se'n tenen més detalls i s'ha d'aclarir si era de fogueig o bé d'un altre tipus. El propietari no ha oposat resistència i els dos encaputxats se n'han anat un cop s'han apoderat de diners i de productes.

Els Mossos d'Esquadra han procedit, un cop han rebut l'avís del robatori, a fer el que es coneix com tancar la comarca. És a dir, posar controls a les carreteres per evitar que els suposats lladres puguin marxar. No obstant això, encara se'ls està buscant i és per això que la investigació es manté oberta.

Arxivat a