Ludugurus va celebrar el seu 20è aniversari

La ludoteca de la Creu Roja va celebrar l'aniversari la darrera setmana de setembre

Redacció
18 d'octubre del 2010
L'espectacle de clown Les galetes va amenitzar la celebració.
L'espectacle de clown Les galetes va amenitzar la celebració. | Creu Roja

L'espectacle de clown Les galetes va amenitzar la celebració. Foto: Creu Roja

La ludoteca "Ludugurus" de Creu Roja amb conveni amb l'Ajuntament de Manresa, va celebrar el seu 20è aniversari, durant la última setmana de setembre, amb tot un seguit d'activitats adreçades a tots els públics.

Es va realitzar un concurs de dibuix infantil amb la temàtica de la percepció del joc i la joguina per l'infant. També es va fer un gran mural manual dels 20 anys, per commemorar el passat i present de la "Ludugurus" i una tarda de portes obertes perquè els nens i nenes de entre 6 i 12 anys que volguessin poguessin jugar amb els jocs i joguines que disposa la ludoteca.

Per finalitzar els actes es va celebrar la festa de la ludoteca el dia 2 d'octubre. Es va fer el primer mercat de jocs i joguines de Manresa, i els nens/es van portar joguines usades però amb bon estat que varen intercanviar amb els seus companys. Un espectacle de clown anomenat "Les galetes" a càrrec de Kinoa Espectacles va amenitzar la tarda. També es va realitzar un taller d'imans i un berenar.

Cal destacar l'afluència de nens/es del servei així com de tota la ciutat, i la bona sintonia que es van crear entre ells en totes les activitats.