Incidències ateses per la Policia Local de Sallent el 16 d'octubre

Baralla a la via pública, seguretat ciutadana i controls de prevenció

Redacció
17 d'octubre del 2010

Resum de premsa de la Policia Local sobre els fets més destacables:

Baralla a la via pública
La trucada d'un veí alerta d'una baralla a la via pública. Una patrulla de la Policia Local es desplaça al lloc a on es comprova que es tracta d'una discussió entre tres persones, que han arribat a les mans per un problema de convivència amb el gos d'un dels implicats. Els agents municipals, que ofereixen els serveis policials als interessats que són informats dels drets que els hi son propis i inherents, reben de manera independent per les parts la reserva del dret a realitzar denúncia ja que els uneix una llarga amistat i segons ells ha estat un moment de nervis.

Seguretat Ciutadana
La trucada del vigilant de seguretat privada d'una de les empreses de la població alerta a la Policia Local de la presència d'un vehicle sospitós al polígon industrial. Una patrulla de la Policia Local es desplaça amb diligència al lloc i identifica el vehicle i els seus ocupants. Un cop realitzades les gestions policials oportunes, es permet la marxa del vehicle.

Controls de prevenció
En el transcurs de la nit, la Policia Local realitza i intensifica els controls de la seguretat ciutadana, de forma aleatòria en diferents horaris i indrets de la Vila, sense que se n'hagi derivat cap tipus d'incident o detectat cap fet destacable.

Informació actualitzada al web de la Policia Local de Sallent.