L'Assignia viatja a Madrid amb el difícil objectiu de recuperar-se

Bàsquet Manresa
09 d'octubre del 2010
576_12739479750910_J34_MAD-MAN
576_12739479750910_J34_MAD-MAN | Elisa Estrada

Imatge de l'enfrontament de la temporada passada. Foto: Elisa Estrada

Diumenge passat l'Assignia no va començar com s'hauria volgut i aquesta jornada s'enfronta a un rival que s'ha reforçat molt per poder fer ombra al Regal Barça. El Real Madrid es va estrenar a l'ACB amb victòria, tot i que va patir per derrotar l'Asefa Estudiantes a la seva pista, per 79 a 84. Els de Messina tenen la baixa important del base Pablo Prigioni, lesionat a la mà dreta i que estarà entre 6 i 8 setmanes de baixa. Això farà que l'exmanresà Sergi Llull jugui més minuts de base, al costat de Sergio Rodríguez. A dins a la zona tenen el dubte seriós del pivot Ante Tomic.

Per la seva part, l'Assignia Manresa s'ha refet aquesta setmana del cop que va rebre diumenge contra el Bilbao i va a Madrid amb la intenció de recuperar les bones sensacions de la pretemporada, tenint en compte les molèsties físiques que estan impedint al Roman Montañez estar al 100% i la lesió de Brian Cusworth.

El tècnic Jaume Ponsarnau diu que "anem a jugar a Madrid contra un dels rivals més forts que ens podem trobar en aquest moment, que ha fet una bona pretemporada tot i el mal resultat que va obtenir a la Supercopa. És un equip que té un gran poder físic, molts recursos tàctics, amb molt talent i que ens exigirà estar molt bé en moltes facetes del joc. Nosaltres hem de mirar de ser intel·ligents amb el ritme de partit, evitant que ens el guanyin els seus bases i hem de ser pacients per saber trobar els moments adequats per córrer la pista, per donar un passada més i necessitem estar encertats".