Manresa Solidària presenta un viatge per la imatgeria mexicana

Redacció
06 d'octubre del 2010
576_1286374322DSC00870
576_1286374322DSC00870

Imatge que es pot veure al bloc

Dins la campanya Manresa Solidària 2010 i amb el projecte Viatgers Manresans, es realitza aquest dijous 7 d'octubre a les 20 hores al Centre Cívic Selves i Carner, la presentació interactiva del blog de fotografia www.imagineriapb.blogspot.com.

"Imagineria pb" és un ciberespai fotogràfic per compartir imatges de les vida mexicana, des dels grans paisatges fins els petits detalls, passant per les persones que viuen i construeixen el Mèxic de cada dia. Fer un viatge per Mèxic a través d'imatges i el diàleg amb l'autor, el sociòleg mexicà Pancho Bohórquez, ens permet veure una part d'aquest planeta meravellós i un país extraordinari de l'anomenat "Sud" del món, amb les seves riqueses naturals i culturals, i amb els seus reptes i moviments característics.

A més de capturar històries, expressions i realitats, projectar-les i celebrar-les, moltes de les fotografies també conviden a la reflexió crítica sobre la relació de les persones amb la natura i la cultura, plantejant també reptes importants per a la millora de la nostra vida com a societat global i com a part del planeta.