El Kursaal inaugura el servei de ludoteca

L'Espai Petit Kursaal, únic entre els teatres catalans, neix per donar resposta a les parelles que fins que han estat pares eren consumidors habituals de cultura

Redacció
04 d'octubre del 2010
576_1286143349Espai2
576_1286143349Espai2 | mees

L'espai petit kursaal, aquest diumenge durant la funció. MEES

Amb la funció d'avui diumenge a la tarda d'"Un Déu salvatge" s'ha posat en servei l'Espai Petit Kursaal, la nova proposta lúdica i educativa que el teatre Kursaal de Manresa oferirà a tots els pares i mares que vulguin deixar els seus fills a la ludoteca, mentre veuen l'obra.

Aquest servei s'oferirà els dies que hi ha funció de tarda, i està obert a les famílies amb infants a partir de 3 anys que assisteixen a aquestes funcions. Només caldrà inscriure'ls amb antelació a la taquilla del Kursaal, ja que les places estan limitades a 15. Es planteja, doncs, una tarda teatral per a tots els membres de la família: els pares gaudiran d'un bon espectacle i els nens i nenes descobriran els jocs i històries que s'amaguen a la ludoteca del Kursaal.

I és que els nens i nenes trobaran un espai acollidor on podran manipular titelles, fer màscares, gaudir de petites representacions, contes… sempre envoltats de la màgia del teatre i guiats per dos monitors (mestres i animadors socioculturals).

La idea de la iniciativa va sorgir després de detectar que moltes parelles habituals del teatre, deixaven d'assistir als espectacles arran de la paternitat. Veient aquesta circumstància, el Kursaal, en la línia de donar el màxim de servei a l'espectador, ofereix aquesta proposta que en el que ha estat el primer dia en actiu ha acollit 4 infants que han jugat amb titelles i conegut el Kursaalet, la mascota del servei edutatiu del Kursaal.