La Bruixa d'Or entra en el pool de patrocinadors de l'Assignia

L'acord és per una temporada

Redacció
30 de setembre del 2010
576_1285851521bruixador
576_1285851521bruixador | bm

Xavier Gabriel, Josep Vives i Jaume Ponsarnau en la presentació de l'acord. BM

La Bruixa d'Or i Bàsquet Manresa han arribat a un acord de col·laboració de manera que la popular administració de loteria entrarà en el pool de col·laboradors del club. L'acord és per una temporada però amb voluntat de renovar-lo progressivament i culmina l'estratègia de col·laboració amb l'esport que ha posat en marxa La Bruixa d'Or aquesta temporada.

La Bruixa d'Or esponsoritza una vintena de clubs de futbol, entre ells el C.E. Manresa, un equip de motociclisme (TMR Competició, Sant Fruitós de Bages) i dos atletes paralímpics de gran nivell, el nedador Miguel Luque (tres ors olímpics i campió del món de 50m braça) i el surienc Francesc Sola (campió d'Espanya i d'Europa de paratriatló i bronze mundial).

L'Assignia Manresa és el primer club professional que esponsoritza La Bruixa d'Or i vol destacar el mèrit del club, que lluita amb equips que multipliquen per molt els seus recursos. Durant l'any, La Bruixa d'Or repartirà lots de Nadal entre els jugadors quan guanyin el partit a l'últim segon i també quan en algun moment de la temporada, algun jugador pateixi alguna lesió.

La Bruixa d'Or també durà als partits que es juguen al Nou Congost, quatre nens i nenes amb dificultats o circumstancies especials, que rebran obsequis tant de la Bruixa d'Or com del club.