Vols rebre el diari gratis allà on siguis?

El tindràs cada matí a la bústia amb els titulars més destacats

Redacció
29 de setembre del 2010
576_1273748658Quiosc_cat_3
576_1273748658Quiosc_cat_3 | Adrià Costa

Per rebre cada matí el Manresainfo.cat amb els titulars més destacats de la jornada no cal que hagis acabat de fer 18 anys ni participar a cap campanya institucional. El Diari Digital del Bages s'actualitza a temps real a mida que van succeint les notícies, però a més a més, fa arribar a la bústia del correu electrònic un resum de les més destacades cada matí de manera que els subscriptors no deixin passar cap notícia important. De dilluns a divendres més de 3.600 subscriptors reben el diari al correu electrònic de manera que es pugui obrir allà on calgui.

Aprofita aquest servei gratuït de Manresainfo i sigues el primer en conèixer les novetats del Bages. Per a fer-ho omple el següent camp amb l'adreça de correu electrònic on vulguis rebre el butlletí:
 

Les adreces de correu electrònic només es fan servir per l'enviament del butlletí. Els mateixos butlletins inclouen un sistema de baixa en la recepció que et permet acabar amb la subscripció quan vulguis. Rep el Diari Digital del Bages com fan ja més de 3.600 subscriptors.