Catalana Occident, nou patrocinador del CBiUM

25.000 euros per una temporada amb opció d'ampliar-se any a any

Redacció
20 de setembre del 2010
576_1284993474P1050864
576_1284993474P1050864 | bm

Presentació de l'acord de patrocini. BM

Aquest matí de dilluns s'ha presentat l'acord de col·laboració entre el Club Bàsquet i Unió Manresana amb Catalana Occident. El grup assegurador passa a ser el nou patrocinador oficial de les categories inferiors del Bàsquet Mantesa.

El C.B.iU.M. tindrà 15 equips per la temporada 2010-11, 13 de masculins i 2 de femenins. A partir d'avui, Catalana Occident és el nou patrocinador de totes les categories inferiors, en substitució d'Albert Disseny, que seguirà vinculat al club.

Pel president executiu de l'Assignia Manresa, Josep Vives, la vinculació que s'ha presentat avui "té un component econòmic important (25.000 euros per una temporada amb opció d'ampliar-se any a any) però també vull destacar el component emocional perquè Catalana Occident és una empresa que té unes arrels profundes al Bages i a Manresa i que vol ajudar un projecte de país, que és el Bàsquet Manesa i el CB.iU.M., que representa la gent jove".

Declaracions del director de comunicació i director de la Fundació Jesús Serra, Manel Ferrer: "estem molt contents de col·laborar amb el Bàsquet Manresa i el C.B.iU.M. Som una empresa que s'ha fet gran després de néixer aquí i el Bàsquet Manresa mou tota una ciutat i una comarca i nosaltres volem donar suport a una manera de ser i de sentir l'esport. Apostem per la gent jove com a símbol de futur, sobretot a través de la nostra fundació".

Declaracions del nou president del C.B.iU.M., Josep Lluís Gómez: "avui volem fer més visible el C.B.iU.M.. El punt final de tot el projecte conflueix en què puguem vestir el primer equip amb jugadors formats a la casa però també volem consolidar-nos més a la ciutat, volem tornar a ser un referent per Manresa, pel Bages i per les comarques veïnes".