Tret de sortida a l'Enduro de Súria marcat per la pluja

Joan Fernandez
18 de setembre del 2010
576_1284806372DSC02860
576_1284806372DSC02860 | joan fernandez

Els pilots esperen la sortida. Joan Fernandez

La jornada d'aquest es preveu plujosa, hi ha molta aigua acumulada, i això farà que el fang sigui l'autèntic comú denominador de la jornada. Nombrosos voluntaris i col·laboradors de l'entitat Amics de les Motos de Valls de Torroella (AMVT), després d'un esmorzar ofert per l'organització, s'han disposat s situar-se cadascú al seu lloc assignat en controls, punts crítics, circuits,... L'AMVT ha mostrat un molt bon nivell d'organització que s'ha fet palès ja de bon matí.

Segons ha pogut saber Manresainfo, la quantitat d'aigua acumulada ha obligat a la organització a modificar el circuit Xtrem, una crono prevista en 2 km, amb zones artificials (rocs, troncs, aigua, salts,.. alguns dels quals s'han hagut de suprimir com són alguns salts o la zona de rocs. Alhora, els recorreguts que hi havia previst per camins sense asfaltar han hagut de ser modificats, ja que, agents de medi ambient, han aconsellat a la organització restringir-ho a l'asfalt.

Pel què fa als participants, el campió del món, Ivan Cervantes, és actualment el líder del campionat, i n'és una de les atraccions. Corredors com Cristobal Guerrero, Juha Salminen, Joan Jou, Marc Vives, Armand Monleón, Jordi Viladoms, Victor Cusí, Bernat Saellarès, Melcior Faja en són alguns dels més destacats participants. També en podem subratllar en Roger Sanllehí, el surienc Rafa García, en Marc Calmet o l'Arnau Solà.

Diumenge, a partir de les 8.30 ja sortiran els primers pilots, els millors dels quals recolliran els trofeus de guanyadors que es farà a partir de les 15.30h.

Durant tot el cap de setmana l'afició de l'enduro i els curiosos que visiten Súria poden gaudir del servei de Bar, WC, Pàrkings i altres que ha disposat l'AMVT per acollir els participants i el públic assistent.

Imatges espectaculars de l'enduro "estovat" pel fang. Joan Fernandez

Arxivat a