La FUB comença a retitular els alumnes de fisioteràpia

Per a que els diplomats puguin obtenir la titulació de graduats

Redacció
17 de setembre del 2010
L'Escola Universitària de Ciències de la Salut de la Fundació Universitària del Bages ofereix a partir d'aquest curs 2010-2011 la possibilitat d'adequar les titulacions universitàries al nou marc europeu i comença a fer-ho en els estudis de Fisioteràpia.

Fins ara, un cop superats els estudis, els alumnes rebien el títol de diplomats, però l'adaptació al Pla de Bolonya ha transformat la diplomatura en el Grau en Fisioteràpia, que s'imparteix des del curs passat. Així doncs, els alumnes que superin els quatre cursos dels quals consten els estudis, rebran el títol de Graduat en Fisioteràpia.

Atenent la demanda d'antics alumnes diplomats, la FUB posa en marxa aquest any una nova oferta perquè aquests puguin obtenir la titulació de graduats. Segons la directora de l'Escola Universitària de Ciències de la Salut, Imma Ubiergo, "es tracta que gent que té el títol vell pugui obtenir el nou".

Per fer-ho possible, la FUB ha elaborat un pla d'estudis específic que consta de 48 crèdits. D'aquests, una part es poden convalidar acreditant hores de pràctica professional.

En total, la FUB oferta 40 places per a alumnes que vulguin obtenir el nou títol. Tenint en compte que la majoria de persones que hi accedeixin estaran treballant, el programa s'ha dissenyat tenint en compte un horari que permeti compaginar estudis amb activitat laboral, amb classes concentrades en dos dies a la setmana i la possibilitat de realitzar bona part de les assignatures on-line.

La preinscripció per a les retitulacions ja està oberta i es pot fer fins al 20 de setembre, mentre que les classes és previst que s'iniciïn el mes d'octubre.