Èxit de la recollida de la Fundació Rosa Oriol per al Banc d'aliments

Prop de seixanta voluntaris organitzats en dos torns van realitzar el divendres la recollida d'aliments a les portes de Carrefour

Redacció
11 de setembre del 2010
576_1284231384P1050423
576_1284231384P1050423 | fro

Voluntaris informant amb el punt de recollida al fons. FRO

A partir de 2/4 de5 de la tarda es van instal·lar unes taules a les diverses portes de Carrefour de Manresa, i els voluntaris es ven dedicar a explicar a les persones que ingressaven a fer la compra, que estaven fent una recollida per al banc dels aliments. A més se'ls explicava, si és donava l'oportunitat, què es la Fundació Rosa Oriol i la Plataforma Ciutadana que s'aixopluga sota el seu paraigua jurídic i la tasca que es fa per tal de garantir que a Manresa tutuhom tingui accés al menjar.

Una de les primeres voluntaries en començar va ser la Presidenta de la Fundació, Rosa Tous, que durant tres hores, colze a colze amb un equip de voluntaris va afanyar-se a donar raons del Banc dels aliments de Manresa.

La recollida ha estat valorada com un éxit, i s'han recollit més de 2.500 kg de menjar. Els voluntaris, un cop tancat Carrefour a les 22:30, es van dedicar a descarregar i classificar els aliments de la recollida.

Des de la Fundació Rosa Oriol s'agraeix la valuosa tasca dels voluntaris i la col·laboració generosa de les persones que van voler afegir-se a aquesta tasca ciutadana de solidaritat.

La propera activitat prevista de la Fundació, a banda de les entregues setmanals de menjar a famílies en situació de pobresa o exclusió social, es la descàrrega d'un camió provinent del Banc dels aliments de Barcelona el dijous 23 de setembre a les 15 Hs.

Cal recordar que estan a la venda les entrades per al Concert a benefici del banc dels aliments de Manresa i la presentació de la Fundació Rosa Oriol, del 28 de setembre al teatre Kursaal de Manresa.