Sallent viurà les 2es Jornades sobre discapacitats

per Redacció , 8 de setembre de 2010 a les 19:03 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de setembre de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La finalitat principal del projecte és donar a conèixer les diferents discapacitats existents i al mateix temps sensibilitzar a la població, professionals i entitats de la necessitat de tenir les infraestructures adaptades per tal que tothom pugui participar de les activitats i actes públics i al mateix temps donar accés total a la informació.

Enguany s'està organitzat un acte més lúdic per evitar de caure en la monotonia de fer sempre xerrades i jornades. Les activitats d'aquest any tenen l'objectiu de que els participants es posin a la pell de les persones que pateixen discapacitats per tal de poder comprovar per ells mateixos que significa tenir dificultats per realitzar les activitats de la vida diària a causa d'una discapacitat sigui de la tipologia que sigui. Es té previst fer grups de famílies per què puguin fer el circuit controlats per monitors per evitar accidents i al mateix temps poder explicar com funciona el bastó, com anar amb cadira de rodes...

Un cop fetes les activitats es faran uns discursos de clausura per part de Miguel Carrillo, discapacitat físic; d'Ezequiel Pérez, discapacitat auditiu; d'en Miguel Gallardo, premi nacional de còmic de Catalunya amb "Maria i jo"; i d'en Jordi Moltó, alcalde de Sallent.

La jornada tindrà lloc el proper dissabte 11 de setembre, coincidint amb la Festa Major de Sallent, al parc municipal Pere Sallés.

 

Participació