Els records i les antiguitats protagonitzen la Festa Major de Gaià

Sadurní Rovira
05 de setembre del 2010
576_12837185853
576_12837185853 | Sadurní Rovira

Gaià ha acollit la primera Fira d'Antiguitats. Sadurní Rovira

L'era del Prat va acollir la primera edició de la Fira d'Antiguitats amb la participació d'una dotzena de paradistes que estaven satisfets de la resposta del públic que hi va anar treien el cap durant tot el diumenge, principalment a la sortida de missa i abans de començar el ball de tarda.

L'oferta de la nostàlgia no s'acabava aquí, doncs el gaianès Francesc Trias també va exposar als baixos de l'Ajuntament un munt de cartells de grups musicals i esdeveniments esportius de les contrades de la dècada dels 60, així com la d'estris del camp, i també estava oberta al públic la premsa de vi que fa pocs anys va arranjar l'Ajuntament.

Les passejades en cavall i ponis, i l'animació amb el grup Pocasolfes, entretingueren a la mainada en una tarda calorosa, i una vegada més, el cove palliser, que es la toia més preuada que es sorteja plena de productes de Gaià, un any més estava ple a vessar.

Coincidint amb la Festa Major, també es va celebrar la consulta sobre la independència de Catalunya. Els organitzadors estaven més que satisfets per la resposta de la gent pel fet que superava amb escreix la mitjana de participació de molts altres pobles.