Ara i Parramon també es presenten a les primàries de Solidaritat Catalana

Per ara són tres les opcions que es presenten per formar part de la candidatura autonòmica per la Catalunya Central

Redacció
26 d'agost del 2010
Robert Ara en una imatge d'arxiu
Robert Ara en una imatge d'arxiu | arxiu ND
El regidor de Sant Fruitós de Bages per EPM, Robert Ara, i l'operador d'instal·lacions radioactives del sector sanitari, Jordi Parramon, també participaran a les primàries per elegir els candidats de Solidaritat Catalana per a les properes eleccions autonòmiques de Catalunya i completen, així, les opcions de la nostra comarca junt a la candidatura anunciada aquesta setmana pel santjoanenc Joan Oller.

Robert Ara és fuster i regidor de Sant Fruitós de Bages per EPM. A nivell polític va militar al PSAN i va haver de viure exiliat a França per la seva participació a la caserna de Berga el 1980. Posteriorment va pertànyer a ERC on va desenvolupar diferents càrrecs orgànics en el partit i va ser regidor al seu municipi. El 2007 es va tornar a presentar i va sortir elegit regidor de Sant Fruitós com a cap de llista de l'Entesa. Des de 2009 fins a gener de 2010 va formar part de Reagrupament on va ser membre de la junta comarcal.

Jordi Parramon té residència a Moià i ha treballat en diferents serveis de radiologia i ressonàncies com a operador d'instal·lacions radioactives. A nivell polític ha militat a CiU i ERC en dues ocasions i des d'octubre de 2009 fins l'actualitat ha format part de Reagrupament.