Tirallongues preparen l'actuació de Festa Major

Aquest dissabte actuen a les Festes de Gràcia

576_1282394946TIRALLONGUES_3d7
576_1282394946TIRALLONGUES_3d7
Redacció
21 d'agost del 2010
Desprès d'unes curtes vacances els Tirallongues van tornar als assaigs divendres, i aquest dissabte es desplaçaran a la Plaça de la Vila del barceloní barri de Gràcia que aquests dies celebra la seva Festa Major, on a partir de les 20,00 participaran en la diada castellera de vigílies junt a la Colla local, els Castellers de la Vila de Gràcia.

Aquesta actuació s'emmarca dins de la preparació que la Colla Castellera té prevista cara a la diada de Festa Major de la nostra ciutat que es durà a terme el diumenge 29 d'agost a les 12,00 del migdia a la Plana de l'Om i en la que els Tirallongues es veuran acompanyats per una de les colles capdavanteres del panorama casteller, els Minyons de Terrassa i també pels Margeners de Guissona.

La diada castellera de Festa Major és una de les actuacions més importants de la Colla i els Tirallongues s'han marcat l'objectiu de portar més de cent castellers a plaça. Per aquest motiu els Tirallongues de Manresa fan una crida a tots els antics castellers i simpatitzants en general que vulguin col·laborar amb ells en aquesta actuació i els conviden a participar en els assaigs previs que tindran lloc el dilluns 23, el dimarts 24 i el divendres 27 de les 22,00 a les 24,00 de la nit al local social de l'entitat situat a l'antiga església de Casa Caritat -entre els carrers  de Mn. Cinto Verdaguer, Bilbao, Caritat i Verge de l'Alba-. Tothom que hi assisteixi serà obsequiat amb l'equipament bàsic de l'actuació del diumenge, el característic mocador casteller i una samarreta.

Per prendre-hi part o sol·licitar informació cal anar directament al local social o bé trucar al telèfon 629317722 o enviar un correu electrònic a l'adreça [email protected].