Incidències ateses per la Policia Local de Sallent el 16 d'agost

Gos abandonat, falsa columna de fum, molèsties veïnals, alarma en establiment i controls preventius

Redacció
17 d'agost del 2010
Resum de premsa de la Policia Local sobre els fets més destacables:

Gos abandonat
Una veïna de la Vila comunica a la Policia Local la presència d'un gos ferit i aparentment abandonat en la via pública, que hauria estat localitzat en un dels barris de la població. La veïna hauria recollit cautelarment el gos per tal que es fessin les comprovacions pertinents.

Es comprova que l'animal no du el microxip obligatori ni cap altre element que permeti la seva identificació per tant tampoc la del titular/responsable. Es documenta la intervenció i amb la voluntat manifestada per l'interessat, l'animal es lliura a la protectora de Sallent, què se'n fa càrrec.

Falsa columna de fum
Bombers activen l'alerta per una possible columna de fum en una zona propera a la població. Després de realitzar les comprovacions oportunes per part dels agents de la Policia Local, i sense localitzar aquesta columna de fum ni cap indici de foc, es determina que la columna ha estat una columna de pols provinent d'unes voladures controlades al municipi.

Molèsties veïnals
L'elevat to de veu i soroll divers dels habitants d'un domicili a altes hores de la nit, comporta la intervenció de la Policia Local. S'adverteix al propietari sobre la necessitat de descans de la resta de veïns, accedint als requeriments policials.

Alarma establiment
Els Mossos d'Esquadra comuniquen l'activació d'una alarma de robatori pertanyen a un establiment bancari de la de la Vila, la Policia Local conjuntament amb la PGME, es trasllada al lloc podent comprovar que es tractaria d'una falsa alarma, una vegada fetes les comprovacions pertinents sense que es localitzés cap indici d'intrusió, trobant-ho tot en aparent normalitat.

Controls preventius
La Policia Local realitza diversos controls preventius de la seguretat ciutadana i el trànsit, en el decurs de la nit, en diferents vials i zones de la Vila.

Informació actualitzada al webde la PoliciaLocaldeSallent.