Incidències ateses per la Policia Local de Sallent el 13 d'agost

Incidència en el trànsit, suport serveis sanitaris, gos sense lligar i controls preventius

Redacció
14 d'agost del 2010
Resum de premsa de la Policia Local sobre els fets més destacables:

Incidència en el trànsit
Un camió de gran tonatge provoca una retenció de vehicles en un dels carrers de la Vila. Dos patrulles de la Policia Local, inicien un dispositiu per treure el vehicle pesant del casc urbà. Finalment, el xofer, de nacionalitat estrangera, pot sortir del centre de la població, marxa endarrere realitzant diverses maniobres per les cruïlles de la Vila.

Suport serveis sanitaris
Es recepciona un requeriment d'una veïna de la Vila, comunicant que sent uns crits de dolor en un domicili. S'activa el serveis d'urgència del CAP Sallent i s'acompanya a una ambulància del SEM fins el lloc. La patrulla de la Policia Local col·labora activament per facilitar les tasques del serveis d'emergència, en el domicili interessat, fins el trasllat a un Hospital dels de Manresa.

Gos sense lligar
Una incidència amb un gos de raça perillosa al parc municipal, comporta la denúncia voluntària d'un veí de la Vila vers el propietari del gos. La Policia Local documenta la denúncia, i s'inicia expedient sancionador vers l'amo de l'animal.

Controls preventius
La Policia Local, realitzen controls preventius de la seguretat ciutadana i el trànsit, en el decurs del dia, en diferents vials i zones indeterminades del terme municipal, sense incidències.

Informació actualitzada al webde la PoliciaLocaldeSallent.