Incidències ateses per la Policia Local de Sallent l'11 d'agost

Abocaments de purins, persona finada, danys a immoble i controls de prevenció

Redacció
12 d'agost del 2010
Resum de premsa de la Policia Local sobre els fets més destacables:

Abocament de purins
Uns abocaments de purins a uns camps pròxims a un nucli de població de la Vila, motiven l'actuació de la Policia Local per tal d'identificar l'autor i fer el seguiment de l'abocament.

Persona finada
Els serveis del CAP Sallent requereixen a la Policia Local per una atenció urgent en un domicili amb una dona sense constants vitals. A l'arribada de la patrulla al lloc, la doctora de guàrdia ja havia certificat la mort, sol·licitant la intervenció dels serveis judicials . Es presta el servei de protecció del lloc i es requereix la intervenció de la PGME, que es van fer càrrec de les gestions policials posteriors, i l'activació de la comitiva judicial.

Danys a immoble
Un veí requereix la presència d'una patrulla de la Policia Local al seu domicili per denunciar uns danys en tot el immoble realitzats per la ex-parella del seu Fill. La Policia Local realitza una inspecció al domicili, documentant els danys existents i informant al veí dels drets que li son propis. Es traspassen les diligències a la PGME.

Controls preventius
La Policia Local, en l'àmbit de la cooperació policial, coordinadament i conjuntament amb la Policia Local de Santpedor realitzen diversos controls preventius de la seguretat ciutadana i el trànsit, en el decurs de la nit, en diferents vials i diverses zones dels respectius termes municipals. Sense haver de significar cap mena d'incidència.

Informació actualitzada al web de laPolicia LocaldeSallent.