Incidències ateses per la Policia Local de Sallent el 10 d'agost

Policia assistencial, molèsties gossos, oficina de denúncies, amenaces i controls de prevenció

Redacció
11 d'agost del 2010
Resum de premsa de la Policia Local sobre els fets més destacables:

Policia assistencial
Una veïna de la Vila sol·licita els serveis de la Policia Local per intentar  realitzar la entrega de claus d'un domicili deshabitat al representant del propietari. Tot i no ser una tasca policial, i degut a no haver un servei policial preferent, es realitzen les comprovacions oportunes vist la titularitat de l'immoble i l'angoixa de la veïna. Es realitzen gestions per contactar amb els representants i es custodia la clau, amb la deguda formalització documental.

Molèsties Gossos
Una veïna de la Vila compareix a les dependències policials per comunicar que acaba de ser atacada per un gos,  sortint il·lesa de la possible agressió. Es informada dels drets que li son propis i inherents i de la possibilitat d'interposar denúncia administrativa al respecte, dret que es reserva. S'obre expedient informatiu respecte el propietari del gos.

Oficina de denuncies
Compareix a les dependències policials un veí de la població per a denunciar el robatori de material electrònic i documentació de l'interior del seu vehicle. Els fets, que van ocórrer durant el cap de setmana al municipi turístic de L'Escala (Girona),  son elevats al jutjat de guàrdia.

Amenaces
Les contínues amenaces i assetjament telefònic per part de l'ex-parella de la companya sentimental d'un veí de la vila, motiven la intervenció de la patrulla de la Policia Local. El veí, que comunica als agents els fets, es informat sobre els seus drets i se li ofereixen els serveis policials.

Controls preventius
La Policia Local, en l'àmbit de la cooperació policial, coordinadament i conjuntament amb la Policia Local de Santpedor realitzen diversos controls preventius de la seguretat ciutadana i el trànsit, en el decurs de la nit, en diferents vials i diverses zones dels respectius termes municipals. Sense haver de significar cap mena d'incidència.

Informació actualitzada al webde la PoliciaLocaldeSallent.