Connectat el passatge Predicadors amb la carretera de Cardona

El passatge deixa de ser un cul-de-sac i dóna accés directe del carrer del Cós a la carretera de Cardona

Redacció
11 d'agost del 2010
576_12815199422010_08_11_passatgePredicadors1
576_12815199422010_08_11_passatgePredicadors1

Obertura del passatge Predicadors a la Carretera de Cardona. AjM

L'escala que s'ha construït entre la carretera de Cardona i el passatge Predicadors ja està oberta al pas de vianants. D'aquesta manera, el tram del passatge Predicadors que dóna al carrer del Cós deixa de ser un cul-de-sac, ja que la nova escala permet obrir un nou itinerari entre la carretera de Cardona i el carrer del Cós.

La nova escala, metàl·lica, salva el desnivell que hi ha entre la carretera de Cardona i el passatge Predicadors. Recordem que aquesta intervenció està vinculada a les obres de construcció d'habitatges de la Muralla de Sant Domènec properes al Consell Comarcal del Bages, ja que per la part posterior confronten amb el passatge Predicadors. El projecte inclou la pavimentació del tram final del passatge -el situat entre l'edifici d'habitatges i la carretera de Cardona-, l'enderroc del mur que hi havia a la carretera de Cardona i la construcció d'una escala per salvar el desnivell entre el passatge i la carretera. Per sota de l'escala es manté la porta existent d'accés al torrent dels Predicadors.

La pavimentació és de formigó amb una rigola central per a la recollida de l'aigua pluvial i dues franges laterals amb peça prefabricada de formigó. La superfície que s'ha pavimentat és de 270 m2.