Sanjosex fa les delícies del públic a l'Hora del pati

Un centenar de persones segueixen el concert del grup empordanès al pati de la casa Lluvià

per Isabel Palà, 16 de juliol de 2010 a les 08:28 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de juliol de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Un centenar de persones es van aplegar per seguir el concert de Sanjosex. Isabel Palà

Sanjosex, liderat pel cantant i arquitecte català Carles Sanjosé, va ser el conjunt encarregat, dijous a la nit, d'omplir de música, un dijous més, el pati de la casa Lluvià, en el marc del cicle l'Hora del pati (organitzat pel Col·legi d’arquitectes). Un centenar de persones van deixar-se seduir per la música quotidiana i tranquil·la d'aquest conjunt de la Bisbal que va aprofitar la ocasió per presentar el seu tercer treball: Al marge del camí.

El darrer treball de la banda de la l'Empordà es caracteritza pel caràcter introspectiu, però, això sí, sense abandonar les cançons que aclamen la quotidianitat: Animal Salvatge, Futur Incert, Corriol o No som res, són alguns exemples dels que ahir es van poder escoltar, en un entorn acollidor i relaxant. N'hi ha alguns que fins i tot s'ho escoltaven sense sabates, descalços, talment com si estiguessin al sofà de casa. Les bromes de Sanjosé i la complicitat entre els components del grup hi ajudaven. La distància cantant-espectador s'escurçava, creant un ambient de simplicitat. Com les cançons de l'intèrpret.

Tot i que l'eix central del concert va abocar-se en l'estrena del nou treball, la banda va trobar espai per les cançons més mítiques dels seus altres dos discos: "Viva" i "Temps i Rellotge". Algunes pel què expliquen, les altres per com ho expliquen. La veritat és que les lletres i les melodies del conjunt han aconseguit arribar a un públic heterogeni. Un exemple d'això va ser la presència al pati de la casa Lluvià, de persones de totes les edats.

 

Participació