Incidències ateses per la Policia Local de Sallent el 12 de juliol

Queixes per soroll, revifament incendi, soroll establiment, molèsties veïnals i acompanyament vehicle agrícola

Redacció
14 de juliol del 2010
Resum de premsa de la Policia Local sobre els fets més destacables:

Queixes per soroll
Una veïna de la població alerta als agents d'un soroll continu el qual feia dies que s'escoltava. Després de realitzar les comprovacions pertinents els agents determinen que aquest prové d'un l'aparell de condicionament d'unes instal•lacions municipals, es soluciona temporalment l'averia a l'espera de la reparació pertinent.

Revifament incendi
Les altes temperatures fan que es reactivi en un camp agrícola, en el mateix indret, un foc que va esdevenir aquest passat cap de setmana. Al lloc, una dotació de Bombers remulla la zona evitant que rebufi i es pugui estendre en les proximitats què no van resultar cremades.

Soroll establiment
En la Policia Local es recullen les queixes d'un veí de la Vila ocasionades presumptament per l'elevat volum de la música d'un establiment de restauració. La patrulla es desplaça fins el lloc on informa al titular del local sobre la normativa en nivells acústics i la necessitat de respectar la normalitat pel descans veïnal.

Molèsties veïnals
Requeriment d'una veïna per molèsties veïnals en hores nocturnes, degut a un grup de joves que estaven cridant i destorbant el normal descans. La patrulla de Policia es trasllada al lloc dels fets, on es procedeix a donar els perceptius advertiments al grup de joves, els quals són informats per tal que moderin la seva actitud podent evitar molèsties innecessàries.

Acompanyament vehicle agrícola
La Policia Local, en hores nocturnes, és requerida pel vigilant de seguretat d'una empresa d'un dels polígons industrials de la Vila, què informa sobre l'estranya actitud del conductor d'un vehicle agrícola. Desplaçats al lloc, el conductor manifesta que està buscant les vies de servei per tal d'arribar a una població de la comarca del Pallars Jussà. Els agents, desprès de realitzar les comprovacions corresponents, acompanyen aquest vehicle a través de vials de servei fins al municipi de Santpedor, punt en el qual una patrulla d'aquest municipi es farà càrrec de la continuïtat en les indicacions per a poder continuar la seva ruta.

Informació actualitzada al web de laPolicia Localde Sallent.