Incidències ateses per la Policia Local de Sallent el 10 de juliol

Incendi agrícola, incendi vehicle, suport a serveis sanitaris, seguretat ciutadana i queixes per soroll

Redacció
11 de juliol del 2010
Resum de premsa de la Policia Local sobre els fets més destacables:

Incendi agrícola
La Policia Local de Sallent és alertada per una columna de fum i possibles flames visibles des de la carretera C-16 en les proximitats del PK 61. Es comunica la incidència als Bombers els quals es desplacen al lloc amb diligència. Es tractaria d'un incendi en un camp agrícola, on les flames haurien afectat uns 800m2 de canyes i rostolls. Segons una primera valoració de les causes que podrien haver originat l'incendi hi ha la possibilitat que hagués estat accidental en el decurs d'uns treballs agrícoles.

En els fets també hi van intervenir una patrulla del cos de la PGME-Mossos d'Esquadra.

Incendi Vehicle
Un veí de la Vila alerta als agents policials de la presència d'un vehicle que s'estaria cremant en un dels polígons industrials de la població. Al lloc s'hi desplacen diverses dotacions de Bombers i una patrulla de Mossos d'Esquadra. Es tractaria d'un camió que es trobava estacionat en la via pública. Finalment les flames del vehicle van ser extingides. Tot i que l'origen es desconeix, es valora la possibilitat que al tractar-se d'un camió de recollida de brossa la combustió s'hagués produït de forma fortuïta, degut a la mateixa càrrega transportada.

Suport a serveis sanitaris
Es sol·licita el servei de la Policia Local, per part del serveis sanitaris, per tal d'atendre una urgència mèdica que requeria de suport policial. La patrulla presta el servei que li es propi, per tal que l' esmentat servei facultatiu pugui desenvolupar la seva tasca amb agilitat i totes les garanties de protecció necessàries.

Seguretat Ciutadana
Amb motiu de la celebració de diversos actes que commemoren la festa de Sant Cristòfol, la Policia Local intensifica les tasques de seguretat ciutadana, i, amb el recolzament de voluntaris de l'associació AVES, realitzen tasques de regulació del trànsit en diversos actes que tenen lloc en el decurs de la tarda de dissabte; actes que es desenvolupen sense cap tipus d'incident.

Queixes per sorolls
La Policia Local és requerida per un veí de la població, en hores nocturnes, per molèsties ocasionades pel soroll que s'esdevé en un espai d'oci. Desplaçada una patrulla al lloc, es comprova l'existència de dues persones parlant en veu alta a la via pública. Es convida a aquestes persones a continuar amb la seva conversa en un lloc en el qual no puguin destorbar el normal descans dels veïns.

Informació actualitzada al web de laPolicia LocaldeSallent.