Assignia Manresa fins a 2013

Redacció
28 de juny del 2010
576_1277747763Presentaci_Assignia_Manresa_a_Barcelona_(20
576_1277747763Presentaci_Assignia_Manresa_a_Barcelona_(20

Un moment de la presentació de la nova samarreta davant la Masia Can Miralletes, seu de Sibar. Bàsquet Manresa

A la Masia Can Miralletes de Barcelona, de la primera meitat del segle XVIII quan Horta no era Barcelona, s'ha portat a terme el convit de prometatge entre l'empresa d'infraestructures Assignia i el Bàsquet Manresa per a les properes tres temporades. En un ambient manresà, ara que ser del Bages està de moda a la capital de Catalunya –miri's sinó Guardiola com a tòtem d'unanimitat- en Pep Aligué ha fet d'amfitrió a través del SiBar d'un compromís signat amb la voluntat d'allargar-se més d'aquests tres anys i ser un referent de fidelitat com en el seu moment va significar la marca TDK.

El manresà Ramon Genescà per part de l'empresa de construcció d'infraestructures que opera a mig món i que vol enfortir la seva marca a casa, i Josep Vives, per part del club, han destacat la importància de l'acord, oimés en temps de crisi, tant per la seva durada com per la seva implicació "sentimental".

SiBar d'una banda, Bàsquet Manresa de l'altra, Ramon Genescà –per Assignia- i el vi Abadal i oli Moncel. Tot recordava que malgrat ser a un pas de l'Hospital de Sant Pau, la trobada era bagenca per excel·lència i així s'ha notat en la cordialitat amb que tothom tractava amb tothom.

Amb una plantilla formada per més de 2.000 empleats, i àmplia experiència internacional, Assignia Infraestructures és un dels grans grups que operen als mercats de les infraestructures, els serveis i les energies renovables. La companyia, que forma part del grup Essentium, és una de les de major solvència tècnica i econòmica, qualificada per poder dur a terme infraestructures de tot tipus i de qualsevol pressupost.

Assignia Infraestrutures participa en grans projectes (línies ferroviàries d'alta velocitat, autopistes, aeroports, etc.), i és una empresa líder al sector de les concessions d'infraestructures i serveis, especialment en l'àrea de la salut, l'esport, l'ensenyament, i el medi ambient. És present al mercat de les energies renovables on ha posat en marxa diverses plantes de biocombustibles i energia solar. Actualment construeix una important central hidroelèctrica a Turquia.

Entre les seves obres més rellevants a Catalunya, destaquen diversos trams de la línia d'alta velocitat ferroviària Lleida-Tarragona-Barcelona-Frontera Francesa, entre ells el Viaducte de la Roca sobre l'AP-7, així com la variant de Valls.

Assignia Infraestructures compta amb diverses delegacions internacionals i ha participat ja en importants projectes en països com Oman, Turquia, Mèxic, Colòmbia, Veneçuela i altres països emergents.

Durant els darrers tres mesos, Assignia Infraestuctures ha estat coespònsor del Bàsquet Manresa.  Ara es compromet com a espònsor principal de l'equip.

L'acord entra en vigor aquest 28 de juny de 2010 i tindrà una durada de tres temporades; fins el 30 de juny de 2013. D'aquesta manera, la denominació de l'equip de la Lliga ACB passa a ser Assignia Manresa.

Malgrat que els protagonistes no han volgut entrar en els detalls, Suzuki seguirà lligat a l'entitat com a coespònsor tal i com havia fet les temporades anteriors amb la marca a l'esquena de la samarreta.