Incidències ateses per la Policia Local de Sallent el 26 de juny

Pràctiques de tir, suport serveis sanitaris, seguretat ciutadana i immobilització de vehicle

Redacció
27 de juny del 2010
Resum de premsa de la Policia Local sobre fets més destacables:

Pràctiques de tir
Els agents de la Policia Local de Sallent van dur a terme a les instal·lacions municipals del Club de tir Bages, una sessió de pràctiques de tir policial. La sessió, es va dur a terme sota la supervisió d'un monitor de tir qualificat per l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya i membre del cos de la Policia Local.

Suport Serveis Sanitaris
Una trucada del 112 sol·licita suport en una urgència sanitària a un domicili de la població. Una patrulla de la Policia Local acompanya les dotacions del SEM fins al domicili, a on s'atén el requeriment.

Seguretat Ciutadana
La trucada del responsable d'un establiment de restauració alerta a la Policia Local de la presència d'una persona sota els efectes de begudes alcohòliques que molestava a la resta de clients i es negava a abandonar l'establiment. Una patrulla de la Policia Local es desplaça a l'establiment, identificant a l a persona i fent que aquesta desistís de les seves intencions i abandonant el local. Posteriorment, passats cinquanta minuts, la Policia Local torna a ser alertada per el responsable del local comunicant que aquesta persona es troba a l'exterior junt amb un grup d'amics proferint amenaces. Desplaçats al lloc juntament amb efectius de la PGME, es parla amb aquesta persona, que accedeix a les indicacions dels gents i es retira al seu domicili.

Immobilització de vehicle
La Policia Local realitza diversos controls preventius de la seguretat ciutadana i el trànsit, en el decurs de la nit, en diferents vials i zones de la Vila. Com a resultat s'immobilitza a un vehicle per no disposar de l'assegurança obligatòria de vehicles, i es tramita la corresponent denuncia. Tanmateix, es denuncia a un altre vehicle per no haver realitzat la inspecció tècnica del vehicle en el període establert.

Informació actualitzada al web de laPolicia LocaldeSallent.