«Volem un Bosquet a Navàs» entrega 1.133 signatures a l'ajuntament

La plataforma va néixer després de l'actuació a l'Alzineta per construir les pistes de pàdel

Redacció
25 de juny del 2010
576_1277478861DSC_0624
576_1277478861DSC_0624

Jaume Vilà i Jaume Cunill a la porta de l'ajuntament amb les signatures

Aquest mati a primera hora s'ha procedit a entrar al registre de l'ajuntament de Navàs les 1133 signatures recollides amb la campanya de "Salvar els pins de l'Alzineta", entre les plataformes "Salvem l'Alzineta" i la següent "Volem un bosquet a Navàs", que reivindica el malestar de la ciutadania per la retallada d'espai del recinte de la piscina i el parc de l'Alzineta per a la construcció de les pistes de pàdel i la remodelació de les pistes de tenis.

El passat 9 de febrer les màquines van entrar al parc de l'Alzineta i piscina a tirar els pins centenaris que segons el projecte havien d'anar fora.

Ara, des de les plataformes es passa pàgina per la política de fets consumats i l'objectiu es transforma en la voluntat de tirar endavant fer un bosquet a Navàs del tipus que té Sant Fruitós de Bages. La plataforma va donar uns pinyons a la passada Fira que alguns han germinat i que es posaran en l'espai futur del bosquet nou de Navàs o en la prolongació d'on ara hi ha el parc de l'Alzineta. En aquests moments s'està en diàleg amb l'Ajuntament per iniciar un projecte redactat que contempli aquestes peticions.