Sergi Cots disputarà l'Andorra Ultra Trail Vallnord

L'atleta sallentí del Koala's Team espera acabar la travessa i fer-hi un bon paper

Redacció
25 de juny del 2010
576_1277455479sergi-cots
576_1277455479sergi-cots

Sergi Cots disputarà l'Andorra Ultra Trail Vallnord. Koala's

Sergi Cots, atleta de l'equip Koala's Team, partirà a la mitjanit de dissabte 26 de juny a fer l'Andorra Ultra Trail Vallnord en la que serà la prova més dura on mai ha participat. Sota la lluna plena i en un dels dies més llargs de l'any, vol arribar fins al final i assolir una bona posició.

Cots afronta la cita molt il·lusionat després d'haver estat convidat per l'organització de la cursa, gràcies al segon lloc assolit l'any passat en el Trail de 21 kilòmetres que es va disputar paral·lelament a l'ultra. Enguany  participarà a la prova reina del principat, que consisteix en fer la volta a tot el país per les muntanyes al llarg de 112 kilòmetres i salvant 19400 metres de desnivell acumulat en menys de 38 hores.

La preparació de l'atleta del Koala's Team ha estat molt completa i tutoritzada per un entrenador que l'ha dut a fer un segon lloc a la cursa Cube-la Mola (29 km. i 1495 m de desnivell) i a ser quart a la cursa Gels Cadi-Moixerò (21 km i 3800 metres de desnivell). Les lesions han estat la nota negativa durant aquests mesos en què ha superat una pubàlgia i va presentar un quadre d'esgotament que el va fer parar durant dues setmanes.

A finals d'agost afrontarà el repte d'acabar la prova més exigent del circuit europeu, amb el permís de l'Andorra Ultra Trail, que és el mític Ultra Trail del Montblanc. Aquesta cursa fa la volta a tot el massís del Montblanc i transcorre per 3 països durant 166 kilòmetres amb un desnivell acumulat de 19000 metres.