El Consell d'Infants de Santpedor treballa l'incivisme de qui no recull les caques del seu gos

Redacció
18 de juny del 2010
El 17 de juny es va celebrar el quart plenari del consell del infants. Enguany els consellers tenien un encàrrec des de l'ajuntament, concretament des de la regidoria de sanitat: com poder treballar el incivisme de les persones que tenen gossos, concretament pel tema dels excrements que aquest animals generen. Aquest problema preocupa el veïnatge de Santpedor i des de l'ajuntament s'hi vol posar mesures.

Han estat nombroses les idees sorgides i treballades des del consell dels infants. Una de les idees clares que van exposar va ser que les accions a realitzar havien d'anar dirigides a tots els Sanpedonecs, tant si tenien gossos con no, ja que és l'única manera de poder aconseguir incidir a la gent, tenint una màxima resposta i fer un treball educatiu i preventiu que duri en el temps.

Van deixar molt clar que perquè tingui un efecte en la gent han de ser missatges impactants, per tal que la gent no es quedi indiferent.

Un cop acabat el ple, es va procedir a la renovació de la meitat dels consellers que forment part del consell. Van ser nomenats consellers per dos anys a David Orrit, Queralt Nanarro, Pau Noguera, Marc Moreno, Armand Tarrés, Jordina Cervera i Andreu Soler.

I que continuen fent de consellers Maria Garcia, Manju Rubí, Alex Lopez, Xavier Puig, Mariona Soler, Damià Casas, Arnau Carol, Marina Muñoz i Jordi Grané.
Arxivat a