Incidències ateses per la Policia Local de Sallent el 13 de juny

Mercat dominical, patrulla rural, alarma en domicili, suport serveis sanitaris i col·laboració policial

Redacció
15 de juny del 2010
Resum de premsa de la Policia Local sobre fets més destacables:

Mercat dominical
Vigilància i control del mercat dominical (venda no sedentària), amb especial atenció a aquelles activitats amb limitacions regulades que podrien estar relacionades amb la venda il·legal i/o antireglamentària. Amb aquest servei es potencia la prevenció i la vigilància davant de possibles furts.

Patrulla Rural
La Policia Local realitza patrullatge per pistes rurals i forestals del nord del municipi, donant servei de presència policial a les zones rurals així com la supervisió de  possibles incidències al medi ambient.

Alarma en domicili
S'informa, des de la PGME, de l'activació d'una alarma en una finca de les afores del municipi. Es trasllada la patrulla de la Policia Local al lloc i s'efectuen les comprovacions corresponents. Al lloc es localitza al propietari qui manifesta haver manipulat erròniament el sistema d'alarma.

Suport Serveis Sanitaris
Una trucada del Cap Sallent  sol·licitant suport en una urgència sanitària a un domicili de la població, activa la patrulla de la Policia Local. Ja al domicili, conjuntament amb membres del SEM es col·labora activament per atendre el requeriment, i es realitza acompanyament  als serveis sanitaris del SEM per garantir la seva seguretat durant el trasllat de la pacient al Hospital General de Manresa.

Col·laboració Policial
Dins l'àmbit de la cooperació Policial, els Mossos d'Esquadra del Bages, comuniquen a la Policia Local el seu interès per a la localització dels possibles autors d'un robatori de coure en un municipi limítrof. La Policia Local extrema la vigilància en la Vila sense detectar incidents relacionats amb el requeriment.

Informació actualitzada a la web de la PoliciaLocaldeSallent.