La Colònia de Súria fa portes obertes dissabte

AMPANS convida a la població de Súria a conèixer i a visitar La Colònia, la nova llar-residència i centre ocupacional per a persones amb discapacitat intel·lectual

Redacció
11 de juny del 2010
La llar-residència i centre ocupacional La Colònia celebrarà aquest proper dissabte, 12 de juny, una jornada de portes obertes, abans de la posada en funcionament del nou centre d'AMPANS, prevista per a finals d'aquest mateix mes de juny. Les instal·lacions es podran visitar entre les 11.00 i les 13.00 h. del matí de dissabte.

La jornada es fa complint amb el compromís que va adquirir l'entitat quan va presentar el nou servei als representants locals, amb la voluntat expressa d'apropar el servei a les persones del municipi que el vulguin conèixer, a formar part activa de la societat, i a contribuir en la integració de les persones amb discapacitat intel·lectual en el seu entorn quotidià.

El regidor de Serveis Socials de l'ajuntament de Súria, Carles Roigé, i el president d'AMPANS, Domènec Casasayas,  participaran a la jornada de portes obertes.

La Colònia es va inaugurar oficialment el passat 16 d'abril, en un acte presidit per la consellera d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat, Carme Capdevila, l'alcalde de Súria, Antoni Julián i el president d'Ampans, Domènec Casasayas.

Les noves instal·lacions es troben a l'antiga caserna de la Guàrdia Civil de Súria, un edifici singular del barri de Santa Maria que ha estat completament reformat, tot i que conserva la fesomia original de l'immoble.

El nou servei  donarà acolliment residencial a 24 persones, i atenció  diürna a 32 persones més, amb discapacitat intel·lectual.
Arxivat a