Incidències ateses per la Policia Local de Sallent el 5 de juny

Pedalada popular, accident de circulació, suport serveis sanitaris i Policia administrativa

Redacció
06 de juny del 2010
Resum de premsa de la Policia Local sobre fets més destacables:

Pedalada Popular
Dins dels actes de les enramades i de la Festa  de l'Esportista, es dur a terme una pedalada popular per els carrers de la Vila . La Policia Local juntament amb AVES, dur a terme el dispositiu de trànsit especial per aquests esdeveniment, sense incidències a destacar.

Accident de Circulació
Un ciclista veí de Manresa va perdre el control de la seva bicicleta, i va caure en un dels camins rurals dels municipi. Fins al lloc es va desplaçar una ambulància del SEM i un vehicle d'AVES. El ciclista va ser traslladat en primera instància al CAP Sallent, però finalment va ser traslladat al Hospital General de Manresa per ser atès de les ferides que presentava.

Suport Serveis Sanitaris
Un cop fortuït entre dos menors en una de les zones recreatives de les Enramades, i amb lesions en un dels dos menors, activa en un primera instància a la patrulla de la Policia Local. La patrulla que es desplaça al lloc,activa els serveis sanitaris del CAP Sallent i SEM, col·laborant  en la guia dels vehicles d'emergències i en la realització d'un cordó de seguretat al lloc dels fets per facilitar les tasques sanitàries. El menor va ser traslladat per els serveis sanitaris al Hospital General de Manresa.

D'altra banda, ja en hores nocturnes, el 061 sol·licita acompanyament de la Policia Local a un vehicle medicalitzat fins a un domicili de la Vila, realitzant el suport necessari als serveis sanitaris.

Policia administrativa
La Policia Local realitza inspecció de policia administrativa a diferents establiments de restauració de la Vila, que realitzen ocupacions de Via pública sense l'autorització municipal corresponent.

Informació actualitzada a la web de la Policia Localde Sallent.