Incidències ateses per la Policia Local de Sallent el 4 de juny

Responsabilitat patrimonial, danys a les enramades, objectes perduts, furt de moneder, furt de bicicleta, mediació en l'àmbit laboral, dispositiu Enramades, suport serveis sanitaris i contaminació acústica

Redacció
05 de juny del 2010
Resum de premsa de la Policia Local sobre fets més destacables:

Responsabilitat patrimonial
El trencament del vidre d'un vehicle per operaris de la brigada municipal, mentre duien a terme tasques de manteniment a la via pública, dóna pas a la documentació dels fets, per garantir un expedient de responsabilitat patrimonial.

Danys a les enramades
Un camió de distribució de mercaderies que va accedir a una de les places enramades, per un carrer en direcció prohibida, va enganxar-se amb la seva part superior amb un dels tensors que sostenien la decoració floral. La caiguda del tensor, a més a més de despenjar els ornaments, va provocar danys a la façana d'un immoble privat que sostenia el cable. Es documenten els fets amb les diligències corresponents.

Objectes perduts
Recepció de la denuncia d'un ciutadà per la pèrdua de documents personals. Es complimenta la relació dels mateixos i s'informa dels tràmits per a la seva substitució.

Furt de moneder
Es persona una veïna de la Vila per tal de denunciar la sostracció del seu moneder, fets dels quals hauria estat víctima el passat diumenge, pel mètode del descuit, en una de les botigues d'alimentació pròximes al mercat dominical. S'instrueixen les diligencies corresponents.

Furt de bicicleta
La Policia Local recull la denúncia de la sostracció d'una bicicleta estacionada a la via pública. Els fets van ocórrer diumenge passat en un dels barris de la Vila. La Policia Local ha obert diligències encaminades a l'esbrinament del presumpte autor dels fets.

Mediació en l'àmbit laboral
La Policia Local es requerida per un problema en l'àmbit laboral en una de les empreses de la població. La patrulla, va dur a terme tasques de mediació in situ, entre l'operari i la direcció de l'empresa per tal de restablir la comunicació entre ambdues parts i informar dels drets que són propis a cada part.

Dispositiu enramades
Els actes culturals previstos per l'esdeveniment de Les Enramades, permeten desenvolupar el dispositiu de trànsit i talls de carrers elaborat per la comissaria.

Suport Serveis Sanitaris
Una trucada del 061 sol·licitant suport en una urgència sanitària a un domicili de la població, activa la patrulla de la Policia Local. Ja al domicili, conjuntament amb bombers i membres del SEM es col·labora activament en la regulació del trànsit per facilitar les tasques de la resta de serveis d'emergències.

Contaminació acústica
La trucada d'un veí comunica l'emissió d'un soroll a altes hores de la nit que pertorba el descans veïnal. Una patrulla de la Policia Local es desplaça fins la zona, fins a trobar la font d'emissió del soroll, resultant ser l'alarma d'una de les empreses de la població, que el seu responsable ja hauria anul·lat.

D'altra banda, el soroll causat per la maquinària de refrigeració d'un dels edificis municipals obliga a actuar a la patrulla per anular la font de soroll. Finalment s'aconsegueix atura l'emissió del soroll a l'espera d'avisar a l'empresa de manteniment.

Informació actualitzada a la web de laPolicia LocaldeSallent.