Incidències ateses per la Policia Local de Sallent el 3 de juny

Pidolaires, servei especial enramades, Policia assistencial, mediació en conflictes derivats i robatori interior establiment

Redacció
05 de juny del 2010
Resum de premsa de la Policia Local sobre fets més destacables:

Pidolaires
La patrulla de la Policia Local rep comunicació de la presència de persones en la Vila fent una activitat no autoritzada, relacionada amb els usos de la via pública. Al ser localitzades les persones origen del requeriment, es comprova que estarien pidolant.

Una vegada fetes totes les comprovacions oportunes envers la identitat dels interessats, finalitzen la seva activitat i abandonen el lloc, informant-los dels serveis públics que poden disposar en cas de precisar ajut.

Servei especial enramades
Amb motiu de la inauguració de les enramades, la Policia Local realitza servei de protecció i acompanyament de les diferents autoritats, presents en els actes programats pels carrers de la Vila.

Policia Assistencial
Una de les persones responsables d'un centre de suport a les persones amb dicapacitat intel·lectual, que es trobava amb un grup de visita per la Vila, demana la col·laboració de la Policia Local per tal de cercar a dues de les persones del grup què s'haurien desorientat, per la multitud de visitants als actes de les enramades. Amb els actes de recerca dels propis monitors es localitza als interessats, en perfecte estat i sense que en resultés cap tipus d'incident.

Mediació en conflictes derivats
La Policia Local atén diversos requeriments derivats per part de la PG-ME, tots ells de l'àmbit dels conflictes familiars o domèstics. Les diferents intervencions es resolen amb accions de mediació i informació entre les parts, al no apreciar-se indicis delictius, facilitant les dades de referència oportunes que els permeti l'exercici dels seus drets així com les d'altres serveis públics que els poden facilitar les assistències que aquest tipus de conflictes requereixen.

Robatori interior establiment
El responsable d'un establiment de restauració de la Vila comunica haver estat víctima d'un delicte contra el patrimoni, manifestant que persones desconegudes haurien accedit al seu local, fent ús de la força, mentre aquest restava tancat al públic i li haurien estat sostrets alguns béns.

La Policia comprova la veracitat dels fets i la PG-ME es fa càrrec de la continuació de la resta d'actuacions policials escaients.

Informació actualitzada a la web de laPolicia LocaldeSallent.